Kako Izrezati Video Zapis

Sadržaj:

Kako Izrezati Video Zapis
Kako Izrezati Video Zapis

Video: Kako Izrezati Video Zapis

Video: Kako Izrezati Video Zapis
Video: Kako iseci video bez programa / Windows 10 2024, Maj
Anonim

Iz čega god prikupljate svoj video, zasnovan je na prilično jednostavnoj i neposrednoj akciji. Trebate izrezati fragmente iz originalnih materijala i ponovo ih povezati. Rezanje video fragmenata logičnije je u programu za video montažu na koji ste navikli. Iako je čak i Movie Maker pogodan za ovu akciju.

Kako izrezati video zapis
Kako izrezati video zapis

Neophodno je

  • Program Movie Maker
  • video datoteka

Instrukcije

Korak 1

Otvorite video zapis iz kojeg želite izrezati u programu Movie Maker. Da biste to učinili, kliknite lijevu tipku miša na oznaku "Uvezi video" na lijevoj strani prozora programa. U prozoru koji se otvori odaberite video datoteku i kliknite na dugme "Otvori".

Korak 2

Povucite video zapis na vremensku traku. Prema zadanim postavkama Movie Maker dijeli uvezeni video u zasebne isječke, ali to je u redu. Odaberite sve uvezene isječke pomoću tipkovne prečice Ctrl + A ili naredbe Select All iz izbornika Edit. Koristite naredbu Dodaj na vremensku liniju iz izbornika Isječak.

Kombinirajte isječke na vremenskoj traci kako se ne biste zbunili u ovim fragmentima. Da biste to učinili, kliknite lijevu tipku miša na prvi isječak na vremenskoj traci. Pomaknite se na kraj ljestvice i držeći pritisnutu tipku Shift lijevim klikom na posljednji isječak. Koristite naredbu Kombiniraj iz izbornika Clip.

Korak 3

Pronađite pomak kursora duž vremenske trake ili započinjanje reprodukcije tipkom smještenom ispod prozora playera na desnoj strani prozora programa, pronađite početak fragmenta koji ćete izrezati. Postavite kursor na početak isječka i izrežite video pomoću naredbe Set Cut Start Point iz izbornika Clip. Video segment prije ove točke automatski će se izbrisati.

Korak 4

Pronađite kraj video zapisa koji vas zanima. Postavite kursor na ovo mjesto i upotrijebite naredbu Set Editing Editing Point iz istog izbornika Clip. Video segment nakon ove tačke automatski se briše.

Korak 5

Spremite izrezani fragment. Kliknite strelicu desno od stavke "Završi stvaranje filma" na lijevoj strani prozora programa. Na listi koja se otvori odaberite "Spremi na računar". Unesite ime datoteke i na računaru odaberite mjesto na kojem će se sačuvati izrezani video fragment. Kliknite "Dalje". Odaberite opcije za datoteku koju želite spremiti. Kliknite "Dalje". Pričekajte dok se datoteka ne sačuva.

Preporučuje se: